請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
Steam 遊戲代購服務
查看: 10483|回復: 20

快速砍樹 Tree Assist 1.2.5

發佈插件
插件名稱: Tree Assist
插件來源: 轉載
插件版本: -1.2.5
適用平臺: Bukkit
下載地址: http://dev.bukkit.org/server-mods/tree-assist/files/10-tree-assist-4-0/
原帖地址: -http://dev.bukkit.org/server-mods/tree-assist/
最後更新: Apr 20, 2012
功能:

Commands
  • '/TreeAssist Toggle' - lets a player turn TreeAssist auto destruction on or off.
  • '/TreeAssist Global' - Turns the plugin on or off all together

真係發泥都多舊魚,普通到唔可以再普通嘅plugin你都發一餐

你要知道..唔係個個ser都一定有呢d插件  發表於 2012-5-13 11:13
回復 支持 反對

BXminor 發表於 2012-5-9 13:19
真係發泥都多舊魚,普通到唔可以再普通嘅plugin你都發一餐

伺服器插件區d插件極少啊

我發出黎都係想多D人見到姐

55我都認同zedsar講的  發表於 2012-5-9 20:57
回復 支持 反對

物essentials唔系包含左架喇物?
回復 支持 反對

g777h889 發表於 2012-5-9 18:12
物essentials唔系包含左架喇物?

唔係,es簡化指令,增加指令 GE plugins
回復 支持 反對

可以省下好多時間
平時砍樹係反物理現象, 終於有得解決 thx....
回復 支持 反對

水爆,搵左好耐,希望你可以發多D插件
回復 支持 反對

連埋chop tree?...
其實呢個插件重點係咪auto replant?...
==
回復 支持 反對

我不怎麽推薦用..
用木頭建房子的人慘了..
這個被砍了可是沒有記錄的...

雖然只有在土地上那格才能砍動...不過有人想搞破壞可以墊土....你還不好查是誰破壞的..
回復 支持 反對

Cirno 發表於 2012-5-12 14:27
我不怎麽推薦用..
用木頭建房子的人慘了..
這個被砍了可是沒有記錄的...

要係樹先用到

用木起既野唔計

除非佢用原木起做樹既形狀之後重要係上面放樹葉先用到

回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文