請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 3316|回復: 25

[重開]The New World新世界Server 起野

關閉 [複製鏈接]

名  稱: The New World新世界Server
運作時間: 12小時
容納人數: 20人
架設地區: 香港
目前版本: Minecraft Beta
1.7.3
軟  件: Bukkit
IP位址: No-IP(入M群就知)

Hamachi  :   ID:VCPSMC   PW:123
Hamachi IP:5.159.97.79
M  群  :sgfy18331@msnzone.cn
玩  咩:起野
R  C  :2422868
起野+生存規則:
尊重其他玩家
不得使用作弊器
不可以在建築範圍內外玩熔岩,水,TNT,打火石,不死石
惡意破壞人地建築,嚴重者踢出伺服器.
入人屋要問人先
請不要在m群灌水

請用Hamachi本Server會轉Minecraft版本,請注意M群
會教玩家使用紅石線路(問就會有人理你)
一定要入M群先比入ser
9~10/6唔開ser,去左中山
---------------------------------------------------------------
起野News:
指令:只可以用[/tp],[/home],,[/sethome]
Sorry,大家因為有人入我地ser用tnt炸人d屋[名:Rockman]
e+我地用map,係空屋就可以用,
有人ga屋外請用木板寫名

-------------------------------
大家,我地個m群唔知咩事short 左,所以大家想玩時就同我講
msn:vincentps1997@hotmail.com
-----------------------------------------------教學:
Comeing soon!~~~~~~
-----------------------------------------------
我想找兩個[起野]友ser[即係who無開ser,who就叫d人入友ser]
友ser:
Minecraft HKCDC-TBserver香港超凡建築伺服器
---------------------------------------------------
HEY,e個server ge mod:
1.Essentials 5個
2.dynmap
3.HeroicDeath
4.WorldEdit
5.DreamLand
6.Rakamak

-----------------------------------------------
E個ser ban左ge人:
Cube
Player
ALBERT
ban左果d人咪煩,係個個都唔想你玩先ban

=_________=找人支持下la
回復 支持 反對

我想找兩個[生存和起野]友ser[即係who無開ser,who就叫d人入友ser]
回復 支持 反對

有冇OP玩先??有我同我個FD玩
回復 支持 反對

oscar3211 發表於 2011-7-26 15:13
有冇OP玩先??有我同我個FD玩

無op點玩起野
回復 支持 反對

我+左你m gorup又唔應人..ip又冇..點入game玩呀
回復 支持 反對

點解一出世就有熔岩O架...好冇品呀
回復 支持 反對

post 錯!~~~~~

回復 支持 反對

oscar3211 發表於 2011-7-26 18:27
我+左你m gorup又唔應人..ip又冇..點入game玩呀

金你+我msn
回復 支持 反對

tsunting 發表於 2011-7-26 23:11
點解一出世就有熔岩O架...好冇品呀

cube好冇品ga佢
回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文