請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 2012|回復: 14

[城市建築] 【原創】Mine Kong City(1.6.4)

發佈地圖
地圖名稱: 【原創】Mine Kong City(1.6.4)
地圖來源: 原創
下載地址: http://pan.baidu.com/s/1dDrEcJv
原帖地址: -
最後更新: 2014-01-01

你好,我近排搞個city叫Mine Kong City即係M.Y.C我有MTR,M記,7-11.....         你地可能覺得我D圖片好少,所以sorry!
平面圖
               crafting  mine building    minedoland
MTR     building    7-11                                            MTR            

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
只有一張圖片,你叫我看啥尛?

零分重作,你開這帖根本就是欠婊!

我連評論也省了,因為此帖根本沒有任何被評論的意義。

評分

參與人數 2(舊)威望 +2 金錢 +6 收起 理由
Ray45556 + 4 好帖不能不支持
filewan6414 + 2 + 2 我不能接受

查看全部評分

回復 支持 2 反對 0

亞瑟姆 發表於 2014-1-2 10:33
只有一張圖片,你叫我看啥?

零分重作,你開這帖根本就是欠婊!

我己在帖子內講左sorry!請你唔好亂講!是我到了附件上限!
回復 支持 反對

bkmc 發表於 2014-1-2 11:45
我己在帖子內講左sorry!請你唔好亂講!是我到了附件上限!

我己在帖子內講左sorry!

你知道自己在說廢話嗎?

請你唔好亂講!

我只是在說事實,若果你不想接受現實,請不要開帖,謝謝。

是我到了附件上限!

已笑,你不懂使用其他網站上載圖片嗎?

結論:閣下之回覆完全荒謬,沒有論點,有如死雞撐飯蓋。

回復 支持 反對

你介紹得果一句
圖片又得一張
而且遺一嘅果張圖睇落又只係普普通通
好難吸引人download
回復 支持 反對

回復 支持 反對

Exia001 發表於 2014-1-2 12:34
你介紹得果一句
圖片又得一張
而且遺一果張圖睇落又只係普普通通

sorry,因為我係新手唔係好識發帖,不過你睇下果福圖入面果間係7-11(7仔)便利店來
回復 支持 反對

bkmc 發表於 2014-1-2 15:15
sorry,因為我係新手唔係好識發帖,不過你睇下果福圖入面果間係7-11(7仔)便利店來

我建意你唔好單係用木起
多用下其他材料起會好d
回復 支持 反對

Exia001 發表於 2014-1-2 16:32
我建意你唔好單係用木起
多用下其他材料起會好d

有咩建議呀咁

佢咪講咗lor,重問?  發表於 2014-1-2 17:34
回復 支持 反對

評判MODE
既然你post得呢個帖就要接受點評
廢話唔多講

1.請問呢個housebuyer係咩意思?連google神翻譯都唔知housebuyer係咩意思,你係咪想打house buyer=購房者<---都係唔知關個地方咩事@-@?

2.呢兩個MTR station會唔會太近?你唔知起咩都唔好咁隔硬起呢兩個MTR station好冇:+

3.小弟愚昧,敢問wanter係咩意思?

4.傳說中既房間,仲劏房

整體:
城市全貌

唔夠2分鐘就睇完,只能默默說聲

跟本睇得出你無用心做就放上黎,我知道你心急想放上黎同人分享,但係minecraft-hk唔係比你放未完成品既地方,唔該你(地)唔好再post hea住做/未完成既地圖好冇?咁樣只會將呢到越黎越低素質,令更少人加入minecraft-hk

我睇完之後只有笑,不過唔知你用大字係咪想突顯出樓主既小,不過有點難睇  發表於 2014-1-2 20:33
挺好的OAO有認真的人耶ww等待著我的回覆吧ww我準備試玩一下ww  發表於 2014-1-2 19:49

評分

參與人數 2(舊)威望 +2 金錢 +3 收起 理由
亞瑟姆 + 2 + 2 嗚呀
oscarleung34 + 1 等食花生

查看全部評分

回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文