請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 3489|回復: 19

●黑暗之城●|無白名|自由生存|shop|pvp區域|rpg武器|

關閉 [複製鏈接]
發佈伺服器
伺服器名稱: 黑暗之城
有效狀態: -
最大在線人數: 50
架設地區: 香港
伺服器類型: Personal Computer @ Home
支持版本: -
伺服器軟件: Bukkit
白名單: 不啟用
正版認證: -
伺服器社群: RC:25956959
IP地址或網址: mcdarkcity.no-ip.org

大家好呀
WelCome To My New Server§黑暗之城
死左之後D野沒晒??沒可能
比人偷襲,沒晒D錢??有PVP區域
D武器唔夠勁??rpg武器搞掂
沒野食??64個DIRT換32塊豬肉
仲有仲有呀
玩生存好悶??有活動嫁(殭屍大逃殺.....)
仲有好多plugins......
快D泥玩la
規則如下:
1.唔比折人屋(不過你係可以SET保護嫁)
2.唔比放TNT殺人
3.唔比放LAVA
4.OP濫權,一定BAN
5.多多支持呀(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

評分

參與人數 3(舊)威望 +3 金錢 +5 收起 理由
狗小no + 1 + 1 好帖不能不支持
john205164 + 2 + 2 好帖不能不支持
samchan11 + 2 好帖不能不支持

查看全部評分

新+plugins!!!!!!!!!!!!!
唔比放水,lava,tnt
不過水係可以同OP買
回復 支持 反對

ser開左啦
招bulider!!!!!!!!!
回復 支持 反對

又話長期開放 點知ffo ser!

唔係24小時ser  太失望~

打錯字=A=  發表於 2013-8-24 10:25
回復 支持 反對

I want to do builder
I am preminium
MC name:MobileJC
I play mc since 1.4.7
回復 支持 反對

最多人數由50到35,請注意,op名單可以到我們RC看,多謝大家,SERVER唔死就會24小時嫁!!!
回復 支持 反對

最多人數50!!!   唔會死!!!!24小時!!! 入RC比10 diamond!!!!
回復 支持 反對

仆你個臭街!

個ser 係咁lag  係咁lag  lag到核爆呀!       (唔會死!!)

仲有~
RPG ser w0w~        可以有127既!
打爆人地d備可以唔賠既!   好撚野啦!
當正我地係白老鼠囉喎~   OP正一死人仆街陷家產!

4.OP濫權,一定BAN

-127-     100%來自OP整既

仲有好撚多野!  
我都未同你計呀!

回復 支持 反對

濫權ser,廢
回復 支持 反對

Op成日挽野...onj server!
回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文