請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
Steam 遊戲代購服務
查看: 12120|回復: 4

1.5.2小地圖mod

發佈模組
模組名稱: Rei\'s Minimap
模組來源: 轉載
模組版本: -1.5.2
適用版本: 【1.5.4】
API需求: 不需要 Forge 
下載地址:
原帖地址: http://ref.gamer.com.tw/redir.php?url=http%3A%2F%2Fforum.minecraftuser.jp%2Fviewtopic.php%3Ft%3D153
最後更新: 2013-05-19

簡介:幫助觀看地形、快速觀看座標、記憶座標位置,及更多方便設定,為現今Minecraft最受歡迎之小地圖MOD
安裝方法:執行%APPDATA%中的".minecraft"資料夾,再打開子目錄"mods"資料夾,將整個解壓縮檔"[1.5.2]ReiMinimap_v3.3_05.zip"放入即可。

mod下載

評分

參與人數 1金錢 -2 收起 理由
dicky123450 -2 死圖

查看全部評分

我想問個小地圖係唔係日本語來啊?
如果係的話我係唔會下載。
我等回覆

評分

參與人數 1(舊)威望 +1 金錢 +1 收起 理由
qseawdsam + 1 + 1 我down左,唔係日本語,請放心down

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問個小地圖係唔係日本語來啊?
如果係的話我係唔會下載。
我等回覆
回復 支持 反對

都冇圖睇....
回復 支持 反對

係唔係日本語來啊??
回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文