請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 5463|回復: 26

[轉載插件] [1.5.1] npc插件!注意!懶人包SERVER可能唔ok

下列為此插件的指令列表
/npc help :此插件的指令列表
/npc create [name] :即係創建一個NPC 先打npc create 後打你想要既名稱,最後再打你想佢講既野(第三項可不填)
/npc select [ID] :選取該NPC, id即係果位NPC既id,只要對住果位NPC按右鐽就能夠睇到佢既id同名稱(此拍令基本上可以用右鐽代替)
/npc move [ID] :打此指令可以將你選取既果位NPC tp到玩家度
/npc equip :此指令可以給NPC裝備上道具,但打指令前要先選取該NPC&你手上必須要持有該道具
/npc list :查看NPC列表
/npc remove :delete該NPC(要先選取該NPC,delete後NPC身上持有的裝備不會退還)
/npc message :修改NPC所講既野(同樣要先選取該NPC)
購買主題 已有 361 人購買  本主題需向作者支付 2 金錢 才能瀏覽
回復 支持 反對

會唔會有error?

1.5.1 bukkit唔會有error  發表於 2013-3-31 10:58
回復 支持 反對

多謝kt7076樓主分享
回復 支持 反對

I wait this plugin long long time T.T
thank you !! ^^
回復 支持 反對

gddddddddddddd
回復 支持 反對

hi,你個npc,我也要下載
回復 支持 反對

同Citizens有D咩野唔同= =?

係Cityzens的1.5.1 lo = =  發表於 2013-4-2 20:47
回復 支持 反對

之前我用過呢個插件唔行,現在再買試下先。
回復 支持 反對

回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文