請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 24837|回復: 37

[輔助軟件] Minecraft 版本轉換器 - Version Changer

關閉 [複製鏈接]
用左佢你可以隨時更換你 Minecraft 的版本
姐係你更新完 1.8 又想轉番 1.7.3 可以用佢
轉左 1.6.6 又想變番 1.7 都可以用佢
轉完 1.2 再轉 1.3 再轉1.4
用佢都可以轉番其他版本

下載點: https://sites.google.com/site/mrflippit/download

Official Site: https://sites.google.com/site/mrflippit/
本身加入的模組會唔會隨更新下降而消失

肯定會  發表於 2011-7-1 19:33
回復 支持 反對

liuyin 發表於 2011-7-1 19:03
本身加入的模組會唔會隨更新下降而消失

唔會消失,只不過用唔到
回復 支持 反對

正呀d傻仔upgrade曬又唔識downgrade呢條link sd曬比佢地就唔洗係m群嘈-__-
回復 支持 反對

PzrrL 發表於 2011-7-1 20:15
正呀d傻仔upgrade曬又唔識downgrade呢條link sd曬比佢地就唔洗係m群嘈-__-

岩晒d 上晒1.7 又入唔到1.6.6 server 的人兄.
回復 支持 反對

PzrrL 發表於 2011-7-1 20:15

唔識唔緊要
d人連論壇都唔上先_街
回復 支持 反對

arbee1996 發表於 2011-7-2 00:04
唔識唔緊要
d人連論壇都唔上先_街

佢地問題乜都唔知真係唔知點幫佢地orz
回復 支持 反對

down唔到T.T
第一個唔識用
回復 支持 反對

更新左v10
支援埋1.7.2
回復 支持 反對

本人咁o岩想換番1.7.3!感謝大大
回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文