請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 18168|回復: 172

【1.4.7】【支援真實光影~天空~CTM】(128x128) Ultra Realistic『1月26日更新』

關閉 [複製鏈接]
原帖:http://forum.minecraft-hk.com/thread-39225-1-1.html

此材質包版權為WTC
WTC現在不更新此材質
所以以後由HeiJai來更新

[attach]36380[/attach]

支援 Minecraft 1.4.7 (全部物品已完成更新)
支援 Optifine and Mcpatcher
支援 SEUS (100% 完成)
支援 CTM (100% 完成)
支援 Better skies (100% 完成)

圖片庫:
[attach]36372[/attach][attach]37441[/attach][attach]38367[/attach][attach]38368[/attach][attach]38369[/attach][attach]38374[/attach][attach]38375[/attach]
[attach]37025[/attach][attach]37027[/attach][attach]37452[/attach][attach]37453[/attach]

支援下雨反光: (需安裝SEUS)(草地濕潤)
[attach]38371[/attach][attach]38370[/attach][attach]38372[/attach][attach]38373[/attach]

支援Connected Texture Packs:
[attach]38376[/attach]

支援真實天空:
[attach]36992[/attach][attach]36993[/attach][attach]36994[/attach][attach]36776[/attach][attach]36775[/attach][attach]36995[/attach][attach]36996[/attach][attach]36998[/attach][attach]36997[/attach]

請安裝高清修復 (Optifine 或 McPatcher)
當然光影也可安裝; 因為此材質支援光影

載點:
提示-1.4.7材質可向下相容,即1.4.6可以用1.4.7材質

想下載? 請購買本主題 (並永遠會更新)

希望大家留個言,支持下我啦
但請勿惡意灌水,灌水者”死”

問與答:<- 根本就係自問自答 ( 因為好多人問 -____-  )
1. 呢個材質係有光影既材質定要裝光影mod?
A. 呢個材質係 支援真實光影(Mod), 並唔係用呢個材質有光影效果

2. 呢個材質係有真實天空既效果定要裝真實天空mod?
A. 呢個材質係 支援真實天空(Mod), 並唔係用呢個材質有實實天空效果

3. 邊到有真實光影mod 下載?
A. 去呢到啦 ( 禁我一下 )  佢係我個fd黎, 所以幫佢宜傳下啦

購買主題 已有 433 人購買  本主題需向作者支付 3 金錢 才能瀏覽
其實我想問點解材質包都有分版本既@@?

good  發表於 2013-1-24 22:26
+6  發表於 2013-1-24 18:40
+1  發表於 2013-1-19 21:45
+1  發表於 2013-1-19 10:36
+1  發表於 2013-1-13 04:24
回復 支持 反對

LuciferGuy 發表於 2013-1-4 22:57
其實我想問點解材質包都有分版本既@@?

你冇睇? 灌水都唔好咁過火

此材質包版權為WTC; WTC不更新此材質了
以後由HeiJai來更新; 現在我先修正一些Bug先^^

+5  發表於 2013-1-24 18:40
+1  發表於 2013-1-19 21:46
+1  發表於 2013-1-17 15:26
+1  發表於 2013-1-14 10:51
+1  發表於 2013-1-13 04:24
回復 支持 反對

WTC萬歲

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
回復 支持 反對

姐係個材質本身有光影?

thx~  發表於 2013-1-22 23:52
+1  發表於 2013-1-19 22:55
原來咁架0.0  發表於 2013-1-13 04:25
個材質係支援光影 唔係有光影  發表於 2013-1-5 13:48
+1  發表於 2013-1-5 00:35
回復 支持 反對

感謝分享
回復 支持 反對

好用~又靚~下載得好慢~

+1  發表於 2013-1-22 23:53
+1  發表於 2013-1-19 21:46
+1  發表於 2013-1-14 10:52
+1  發表於 2013-1-13 04:28
回復 支持 反對

好靚丫 唔錯唔錯
回復 支持 反對

THX ,so good

灌水  發表於 2013-1-14 20:00
回復 支持 反對

wongkaniok 發表於 2013-1-4 22:59
你冇睇? 灌水都唔好咁過火

+1

灌水9  發表於 2013-1-20 10:15
+3  發表於 2013-1-19 22:55
灌水9  發表於 2013-1-14 20:00
沙發灌水  發表於 2013-1-14 10:51
+2  發表於 2013-1-13 04:30
回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文