請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 5542|回復: 7

op所有指令and min動物名

20金錢

me想問下op有咩指令(所有指令)     動物名(包括:屍,大屍)

快!!!!!!!!

係指係spawn???
回復

你佔係L4D咩........
回復

single player commands <<裝呢個.
其中一個指令係spawn
e.g:spawn zombie XX(數目)
想知spawn到d咩,打spawn list

睇清楚,,係多人呀.......  發表於 2011-10-1 22:26
回復

喪屍: zombie
巨喪屍(你所講既大屍): gaint
仲有怪係: spider skeleton ghast creeper Spider Jockey Zombie Pigman Slime
1.8仲有 Enderman Silverfish
上minecraft wiki la....
其實打開都知.......

單靠op唔係冇得spawn怪架咩?  發表於 2011-10-1 22:44
回復

回復

tsa101 發表於 2011-10-1 22:07
single player commands

唔係,,係兩樣野泥.......
回復

ivannhf 發表於 2011-10-1 22:34
喪屍: zombie
巨喪屍(你所講既大屍): gaint
仲有怪係: spider skeleton ghast creeper Spider Jockey Zom ...

仲有動物未寫
回復

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文