請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
Steam 遊戲代購服務
查看: 11170|回復: 15

水星門

關閉 [複製鏈接]
個CreativeGates 好多人都叫水星門 星門大家都知係傳送ga啦 e個都係 但係e個我認為好用de個水星門好easy 你起個水星門 你想佢幾大都得 但係下面一定要有個diamond block 之後放其他野is ok
我做個用石ge水星門ge話:
石石石石石石石石石
石                         石
石diamond block石

做好左個樣之後,拿個時鐘出泥,右點一下個diamond block 之後再係你想傳送ge地方做一個一樣ge之後可以傳送lu~~

下面係圖:
[attach]17093[/attach]

唔洗一定要係甘ge樣ge 仲可以其他樣
[attach]17094[/attach]
你想咩樣都得 但下面一定要有diamond block (p.s 一定要有op)
購買主題 已有 947 人購買  本主題需向作者支付 2 金錢 才能瀏覽
真的可以船ㄇ==?
回復 支持 反對

有咩用???

星門由傳說門方塊變左做水門 靚仔d  發表於 2012-8-2 17:02
回復 支持 反對

but is it for 1.3.1
回復 支持 反對

首先比兩蚊你買個RAR
但係買完種要買多次
無奈-_-
回復 支持 反對

換句話說-.- 只可以有一對相同既門
星門唔洗咁麻煩次次整唔同吧

冇錯!  發表於 2012-8-3 11:38
回復 支持 反對

1.2.5用唔用到架
回復 支持 反對

E個唔錯 水都係型過地獄門
回復 支持 反對

天堂和地獄和水星門?_?
回復 支持 反對

asdasdasdasdasdasdasd

評分

參與人數 2(舊)威望 -9 金錢 -9 貢獻 -10 收起 理由
asddsatim + 1 + 1 此風不可長
神話之夜 -10 -10 -10 asd你個頭啊

查看全部評分

回復 支持 1 反對 0

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文