請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 2677|回復: 9

[1.2.5]中文化整合包,轉自巴哈

關閉 [複製鏈接]
發佈模組
模組名稱: [1.2.5]中文化整合包
模組來源: 轉載
模組版本: -1.2.5
適用版本: » »
API需求: 不需要 
下載地址: http://www.mediafire.com/?x1yxvxrgd4a92dg
原帖地址: -http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=18673&snA=21177&tnum=63&subbsn=6
最後更新: 2012-07-08
呢個整合包係我之前係巴哈搵到o既,只不過係想同大家分享下,我冇問過巴哈個個人,我咩都唔知,第一次發貼...
呢個整合包好好玩,佢d村民變曬做npc,有男有女有職業(不過佢地隨左打怪之外可以話咩都唔識...),佢又有"戰鬥高塔"不過之前玩過唔太中意,隻boss咁難打,佢好似改左戰鬥高塔d箱入面o既野,之前有好多鑽石武器同工具,佢改到得番好少,不過咁先好玩!佢仲有金字塔迷宮,海盜船(有勁同唔勁),我中意呢個整合包最大o既原因係因為佢冇加入工業模組!礦唔會多勁多,佢又個mod係你死左之後會把東西放到箱子裡,咁就唔會唔見啦!食物個方面唔洗理,因為佢連烏賊都有肉,燒完之後仲要係同燒完之後o既豬牛肉一樣,加4格飽食!仲有好多好多mod加左係入面,自己去巴哈個到搵番,睇番原貼仲方便!但係有一個問題,就係你最好唔好放d地圖係到玩,因為唔知係我電腦問題定係佢呢個mod"我的紅石電路會爬牆"令到佢d開關一拉,紅石就會掉曬出黎,冇曬用,你自己整個d就冇問題,但地圖就有問題
打左好多字...佢加入左好多怪,例如zombie有裝,仲識拎弓箭,唔知係唔係我錯覺,佢冇咩怪出,隨飛你入去d怪物場到(例如自然生成o既地方)

回復 支持 反對

有D咩野睇唔到,唔知點用,就問下我啦,我可能知=___="

圖個方面...我自己係Minecraft照左,但係佢話太大放唔到...搵人教下我
回復 支持 反對

正MOD 好好用
回復 支持 反對

ggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooddddddddddddddddddddddddddd
回復 支持 反對

聽你咁講真係好正咁
回復 支持 反對

rkjcnvo 發表於 2012-7-8 11:23
聽你咁講真係好正咁

唔正我放黎做咩=_____=
回復 支持 反對

頂頂頂,搵人幫手頂下,好正嫁呢個真係,唔洗錢先最重要
回復 支持 反對

免費既野我一定會支持 !
回復 支持 反對

longman 發表於 2012-7-8 23:41
免費既野我一定會支持 !

咁就好啦(頂頂頂)
回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community |簡體中文